Termeni și Condiții

RH Group Services LTD

CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI.

VĂ RUGĂM SĂ CITIȚI CU ATENȚIE ACEEȘTI TERMENI ȘI CONDIȚII ÎNAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE, deoarece ACEȘTI TERMENI SUNT UN ACORD LEGAL ÎNTRE DVS. ȘI NOI.

CE SE AFLĂ ÎN ACESTI TERMENI?

Acești termeni vă spun regulile de utilizare a site-ului nostru web: www.procasa.md (denumit „Site-ul”). Pe parcursul acestui document ne referim la ei ca „Termeni”. O referire la „dvs.” sau „al dumneavoastră” este o referire la utilizatorul acestui Site.

1. CINE SUNTEM ȘI CUM SĂ NE CONTACTAȚI

1.1 Suntem RH Group Services Limited (numărul companiei 13572590) și adresa noastră este: 71-75 Shelton Street

Covent Garden

London

WC2H 9JQ

UNITED KINGDOM. ,(numit „noi” sau „nostru”). Nu suntem o agenție de vânzare sau de închiriere. Suntem furnizorii Site-ului. Membrii noștri (care includ agenți imobiliari, agenți comerciali, agenți de închiriere, proprietari, dezvoltatori de case noi și proprietari de case și sunt numiți „membri”) sunt cei care afișează detaliile proprietății pentru ca dvs. să le vizualizați.

1.2 Pentru a ne contacta, vă rugăm să trimiteți un e-mail la contact@procasa.md sau prin poștă la adresa noastră de mai sus.

2. FOLOSIND SITE-UL NOSTRU ACCEPTAȚI ACEȘTI TERMENI

2.1 Acești Termeni stabilesc toate regulile și obligațiile care se aplică utilizării de către dvs. a Site-ului.

2.2 Prin utilizarea site-ului nostru, confirmați că acceptați acești Termeni și că sunteți de acord să le respectați. Dacă nu sunteți de acord cu acești Termeni, nu trebuie să utilizați Site-ul nostru.

2.3 Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a utiliza Site-ul nostru. Utilizând site-ul nostru și acceptând acești Termeni, confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

2.4 Vă recomandăm să descărcați și să stocați o copie a acestor Termeni pentru referință ulterioară. Acestea reprezintă un acord obligatoriu din punct de vedere juridic între dvs. și noi.

2.5 Acești Termeni pot face, de asemenea, referire la alți termeni care se aplică atunci când utilizați site-ul nostru, cum ar fi Politica noastră de confidențialitate și Politica privind cookie-urile.

3. PUTEM FACE MODIFICĂRI LA TERMENII NOȘTRI

3.1 Modificăm acești Termeni din când în când, actualizându-i pe Site. De fiecare dată când doriți să utilizați site-ul nostru, vă rugăm să verificați acești Termeni pentru a vă asigura că înțelegeți termenii care se aplică în acel moment.

4. PUTEM FACE MODIFICĂRI SITE-ULUI NOSTRU

4.1 Putem modifica din când în când conținutul acestui Site sau suspenda sau întrerupe orice aspect al acestui Site, care poate include accesul dumneavoastră la acesta.

5. OBLIGAȚIILE DVS. ȘI UTILIZAREA ACCEPTABILĂ

5.1 Acceptați că sunteți singurul responsabil pentru a vă asigura că sistemul dumneavoastră computerizat îndeplinește toate specificațiile tehnice relevante necesare pentru a utiliza acest Site și că sistemul dumneavoastră informatic este compatibil cu acest Site.

5.2 Nu trebuie să utilizați greșit sistemul nostru sau acest Site. În special, nu trebuie să piratați, să ocoliți securitatea sau să perturbați în alt mod funcționarea sistemului nostru și a acestui Site, sau să încercați să efectuați oricare dintre cele de mai sus. Aceasta include introducerea de viruși, troieni, viermi, bombe logice sau alte materiale care sunt sau ar putea fi rău intenționate sau dăunătoare din punct de vedere tehnologic. Nu trebuie să utilizați greșit niciun formular de pe Site și orice formular pe care îl trimiteți trebuie să fie o informație autentică.

5.3 Nu trebuie să utilizați sau să încercați să utilizați niciun program automat (inclusiv, fără limitare, orice spider sau alt crawler web) pentru a accesa sistemul nostru sau acest Site. Nu trebuie să utilizați nicio tehnologie de scraping pe Site. Orice astfel de utilizare sau încercare de utilizare a unui program automat va reprezenta o utilizare greșită a sistemului nostru și a acestui Site. Obținerea accesului la orice parte a sistemului nostru sau a acestui Site prin intermediul oricăror astfel de programe automate este strict neautorizată.

5.4 Nu trebuie să încărcați sau să utilizați limbaj sau conținut neadecvat sau ofensator sau să solicitați servicii comerciale în orice comunicare, formă sau e-mail pe care îl trimiteți sau trimiteți, de la sau către Site.

5.5 Ori de câte ori utilizați funcții care vă permit să încărcați conținut pe site-ul nostru sau să luați contact cu alți utilizatori prin intermediul site-ului nostru, trebuie să respectați standardele de conținut stabilite în acești Termeni. Vă rugăm să consultați clauza 6 de mai jos. Garantați că orice astfel de contribuție respectă standardele menționate în clauza 6 și, dacă sunteți o companie, ne veți despăgubi împotriva oricărei încălcări a acestei garanții.

6. SERVICII ȘI CONȚINUT INTERACTIV

6.1 Când completați și trimiteți un formular de întrebare pe site-ul nostru, datele dumneavoastră personale vor fi procesate în conformitate cu Politica noastră de confidențialitate.

6.2 Tot conținutul pe care îl încărcați pe site-ul nostru va fi considerat neconfidențial și neproprietar și avem dreptul de a folosi orice astfel de conținut în orice scop, în conformitate cu termenii Politicii noastre de confidențialitate. De asemenea, avem dreptul de a vă dezvălui identitatea oricărei terțe părți care pretinde că conținutul postat sau încărcat de dvs. pe site-ul nostru încalcă drepturile legale ale terților.

6.3 Părerile exprimate de utilizatori pe site-ul nostru nu reprezintă punctele de vedere sau valorile noastre.

6.4 Tot conținutul pe care îl încărcați pe site-ul nostru trebuie:

6.4.1 să fie exact (în cazul în care declarați fapte);

6.4.2 să fie susținut cu adevăr și obiectivitate (unde vă exprimați opinii); și

6.4.3 să respecte legislația aplicabilă a țării din care au fost postate.

6.5 Conținutul dvs. nu trebuie să:

6.5.1 conțină orice material care este defăimător pentru orice persoană;

6.5.2 conțină orice material care este obscen, ofensator, instigator la ură, discriminatoriu, lipsit de etică, imoral sau inflamator; sau

6.5.3 conține orice material care încalcă sau ar putea să încalce drepturile de proprietate intelectuală ale unei terțe părți.

6.6 Vom stabili, la discreția noastră, dacă a existat o încălcare a acestei clauze 6. În cazul în care considerăm că a avut loc o încălcare a clauzei 6, putem lua măsurile pe care le considerăm adecvate. Această acțiune poate include următoarele:

6.6.1 retragerea imediată, temporară sau permanentă a dreptului dumneavoastră de a utiliza Site-ul nostru;

6.6.2 eliminarea imediată, temporară sau permanentă a oricărei postări sau materiale încărcate de dvs. pe site-ul nostru;

6.6.3 acțiuni legale suplimentare împotriva dumneavoastră; și

6.6.4 dezvăluirea unor astfel de informații către organele de aplicare a legii sau autorităților pe care le considerăm în mod rezonabil necesare.

6.7 În plus față de toate drepturile noastre menționate mai sus, ne rezervăm dreptul de a elimina orice conținut pe care îl încărcați pe site-ul nostru în orice moment, fără notificare și fără a fi nevoie să oferim un motiv.

7. ÎNREGISTRARE

7.1 Pentru a obține acces la anumite detalii și servicii de pe site-ul nostru, va trebui să vă înregistrați (gratuit) ca utilizator Pro Casa. Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a vă înregistra. La discreția noastră, putem refuza cererea dumneavoastră de înregistrare. Dacă vă acceptăm cererea de înregistrare, vi se va acorda acces la punctul de aplicare.

7.2 Fiecare înregistrare este pentru un singur utilizator. Nu trebuie să vă împărtășiți numele de utilizator și parola cu nicio altă persoană sau cu mai mulți utilizatori dintr-o rețea.

7.3 Vă angajați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră în scopul înregistrării la noi sunt corecte și complete.

7.4 Acceptați responsabilitatea exclusivă pentru orice utilizare și pentru păstrarea secretă a oricărei parole care v-ar fi fost dată sau aleasă de dvs. pentru utilizare pe acest Site. Ne veți notifica imediat cu privire la orice utilizare neautorizată a acestora sau orice altă încălcare a securității acestui Site de care ați aflat.

7.5 Avem dreptul de a dezactiva orice cont sau parolă, indiferent dacă este ales de dvs. sau alocate de noi, în orice moment, dacă, în opinia noastră rezonabilă, nu ați respectat oricare dintre prevederile acestor Termeni.

8. PROPRIETATE INTELECTUALĂ

( s). Toate drepturile sunt rezervate.

8.2 Sub rezerva clauzei 5, puteți descărca materiale de pe acest site cu scopul exclusiv de a utiliza acest site, unde vă oferim o opțiune de a face acest lucru. Cu toate acestea, nu trebuie să copiați, să transmiteți, să modificați, să republicați, să stocați (în întregime sau parțial), să încadrați, să transmiteți sau să faceți legătura către orice material sau informații de pe sau descărcat de pe acest site fără acordul nostru scris prealabil.

9. GARANȚIE

9.1 Deși ne străduim să ne asigurăm că orice material disponibil pentru descărcare de pe acest Site (cum ar fi o broșură de proprietate) nu este contaminat în niciun fel, nu garantăm că acest material va fi lipsit de infecții, viruși și/sau cod similar.

9.2 Datorită naturii software-ului și a internetului, nu garantăm că accesul dumneavoastră la acest site sau funcționarea acestuia va fi neîntreruptă sau fără erori. Putem suspenda, retrage, întrerupe sau modifica tot sau orice parte a Site-ului nostru fără notificare. Nu vom fi răspunzători dacă nu putem procesa datele dumneavoastră din cauza unor circumstanțe care nu se pot controla în mod rezonabil.

9.3 Informațiile furnizate pe acest Site sunt doar de interes general și nu constituie sfaturi specifice. Deși depunem eforturi rezonabile pentru a actualiza informațiile de pe site-ul nostru, nu facem nicio declarație, garanție sau garanții, indiferent dacă este expresă sau implicită, că conținutul de pe site-ul nostru este exact, complet sau actualizat.

9.4 Nu oferim nicio garanție sau declarație că informațiile despre proprietate de pe acest Site sunt corecte, exacte sau actualizate.

9.5 Nu oferim nicio garanție sau garanții că Site-ul sau informațiile disponibile pe acesta respectă alte legi decât cele din Republica Moldova.

9.6 În măsura permisă de lege, excludem toate condițiile, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care s-ar putea aplica site-ului nostru sau oricărui conținut de pe acesta, indiferent dacă este expres sau implicit.

9.7 Nu suntem o agenție imobiliară. Detaliile proprietăților disponibile pe acest Site ne sunt furnizate de către membrii noștri doar pentru informarea dumneavoastră. Nu verificăm detaliile proprietății pe care ni le-au furnizat și nu dăm garanții sau declarații cu privire la acuratețea sau caracterul complet al acestora. Dacă te bazezi pe aceste detalii, o faci pe propriul tău risc. Vă recomandăm să verificați toate detaliile proprietății cu membrul nostru care face publicitate proprietății înainte de a lua orice decizie sau de a lua orice acțiune cu privire la o proprietate promovată pe site-ul nostru.

10. INTERDICȚIE DE LA SITE

10.1 Ne rezervăm dreptul de a interzice utilizatorilor de pe acest Site și/sau de a restricționa sau dezactiva accesul sau utilizarea acestora a oricăruia sau a tuturor elementelor serviciilor noastre, pe o bază permanentă sau temporară, la discreția noastră.

11. PUTEM SUSPENDA SAU RETRAGE SITE-UL NOSTRU

11.1 Nu garantăm că site-ul nostru sau orice conținut de pe acesta va fi întotdeauna disponibil sau neîntrerupt. Putem suspenda, retrage sau restricționa disponibilitatea întregii sau a oricărei părți a Site-ului nostru din motive comerciale și operaționale. De asemenea, sunteți responsabil să vă asigurați că toate persoanele care accesează Site-ul nostru prin conexiunea dumneavoastră la internet sunt la curent cu acești Termeni și alți termeni și condiții aplicabile și că le respectă.

12. SITE-UL NOSTRU ESTE NUMAI PENTRU UTILIZATORII DIN Republica Moldova

12.1 Site-ul nostru este adresat persoanelor care locuiesc în Republica Moldova. Nu declarăm că conținutul disponibil pe sau prin intermediul Site-ului nostru este adecvat pentru utilizare sau disponibil în alte locații.

13. NU SUNTEM RESPONSABILI PENTRU SITE-URI WEB LA CARE GĂSIȚI LINK PE ProCasa

13.1 Acest site conține link-uri către site-uri web operate de terți. Nu avem control asupra conținutului lor individual. Nu oferim nicio garanție sau declarație cu privire la acuratețea sau caracterul complet al oricărei informații care apar în legătură cu orice site-uri web conectate. Linkurile sunt doar pentru confortul dumneavoastră. Nu recomandăm niciun produs sau serviciu promovat pe acele site-uri web. Dacă decideți să accesați orice site web al unei terțe părți cu linkuri de pe acest Site, faceți acest lucru pe propriul risc.

14. REGULI PRIVIND LEGAREA LA SITE-UL NOSTRU

14.1 Nu trebuie să includeți link-uri către acest site pe niciun alt site fără acordul nostru scris prealabil. În special (dar fără a limita cele de mai sus) nu trebuie să includeți în niciun alt Site vreo „legatură profundă” către nicio pagină de pe acest Site. Puteți face legătura către pagina noastră de pornire de la www.procasa.md și paginile din cadrul Site-ului, cu condiția să faceți acest lucru într-un mod care să nu afecteze (în opinia noastră rezonabilă) reputația noastră sau să ne expune la riscuri. Ne rezervăm dreptul de a retrage permisiunea de conectare fără notificare și fără a oferi un motiv.

14.2 Site-ul nostru nu trebuie să fie încadrat pe niciun alt site.

14.3 Nu trebuie să stabiliți o legătură în așa fel încât să sugerați vreo formă de asociere sau aprobare din partea noastră, acolo unde nu există.

15. RESPONSABILITATEA NOASTRA PENTRU PIERDERI SAU DAUNE SUFERITE DE DVS.

15.1 Indiferent dacă sunteți un consumator sau un utilizator de afaceri, nu excludem și nu limităm în niciun fel răspunderea noastră față de dvs. acolo unde ar fi ilegal să faceți acest lucru. Aceasta include răspunderea pentru deces sau vătămare corporală cauzată de neglijența noastră sau a angajaților, agenților sau subcontractanților noștri și pentru fraudă sau declarații false frauduloase.

15.2 Sub rezerva clauzei 15.1, nu vom fi răspunzători pentru nicio defecțiune cauzată de erori de software sau de Internet sau indisponibilitate, sau pentru orice alte circumstanțe în afara controlului nostru rezonabil.

15.3 Sub rezerva clauzei 15.1, nu acceptăm nicio răspundere pentru pierderea parolei sau a ID-ului contului dumneavoastră cauzată de o defecțiune, eroare, pierdere de putere sau cauzată în alt mod de sau către sistemul dumneavoastră computerizat.

15.4 Putem pune în aplicare sistemele pe care le considerăm oportune din când în când pentru a preveni utilizarea programelor automate pentru a obține acces neautorizat la sistemul nostru și la acest Site. Sub rezerva clauzei 15.1, nu vom fi răspunzători față de dumneavoastră pentru nicio consecință care decurge din sau în legătură cu o astfel de utilizare sau încercare de utilizare a programelor automate pentru a obține acces neautorizat la sistemul nostru sau la acest Site.

15.5 Nu vom fi răspunzători pentru nicio pierdere sau daune cauzate de un virus, atac distribuit de refuzare a serviciului sau alte materiale dăunătoare din punct de vedere tehnologic care vă pot infecta echipamentele computerizate, programele de calculator, datele sau alte materiale proprietare din cauza utilizării site-ului nostru sau pentru descărcarea dvs. a oricărui conținut de pe acesta sau a oricărui site web legat de acesta.

15.6 Dacă alegeți să contactați membrii noștri folosind Site-ul, detaliile dumneavoastră (inclusiv adresa de e-mail, numărul de telefon și adresa proprietății pentru care aveți în vedere o evaluare) vor fi trimise membrului cu care solicitați. Nu acceptăm nicio răspundere pentru orice comunicări ulterioare pe care le primiți direct de la acel membru.

15.7 Dacă sunteți un utilizator consumator:

15.7.1 Vă rugăm să rețineți că oferim Site-ul nostru numai pentru uz casnic și privat. Sunteți de acord să nu utilizați site-ul nostru în niciun scop comercial sau de afaceri și nu avem nicio răspundere față de dvs. pentru pierderea de profit, pierderea afacerii, întreruperea activității sau pierderea oportunității de afaceri.

15.7.2 dacă conținutul digital defect pe care l-am furnizat deteriorează un dispozitiv sau un conținut digital care vă aparține și acest lucru este cauzat de eșecul nostru de a folosi atenția și priceperea rezonabilă, vom repara dauna sau vă vom plăti despăgubiri.

15.8 Dacă sunteți un utilizator comercial, sub rezerva clauzei 15.1:

15.8.1 excludem toate condițiile implicite, garanțiile, reprezentările sau alți termeni care se pot aplica site-ului nostru sau oricărui conținut de pe acesta.

15.8.2 nu vom fi răspunzători față de dvs. pentru nicio pierdere sau prejudiciu, fie prin contract, delict (inclusiv neglijență), încălcare a obligației legale sau în alt mod, chiar dacă este previzibil, care decurg din sau în legătură cu:

15.8.2.1 utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul nostru; sau

15.8.2.2 utilizarea sau încrederea în orice conținut afișat pe site-ul nostru.

15.8.3 În special, nu vom fi răspunzători pentru:

15.8.3.1 pierderi de profituri, vânzări, afaceri sau venituri;

15.8.3.2 întreruperea activității;

15.8.3.3 pierderea economiilor anticipate;

15.8.3.4 pierderea oportunității de afaceri, a bunăvoinței sau a reputației; sau

15.8.3.5 orice pierdere sau daune indirecte sau consecutive.

16. LEGILE CAREI ȚĂRI SE APLICĂ ORICE LITIGII?

16.1 Dacă sunteți consumator, vă rugăm să rețineți că acești Termeni, obiectul și formarea lor, sunt guvernate de legea engleză. Amândoi suntem de acord că instanțele din Anglia și Țara Galilor vor avea jurisdicție exclusivă,

16.2 Dacă sunteți o companie, acești Termeni, obiectul și formarea lor (și orice dispute sau revendicări necontractuale) sunt guvernate de legea engleză. Amândoi suntem de acord cu jurisdicția exclusivă a tribunalelor din Anglia și Țara Galilor.

17. CLIENT FEEDBACK

17.1 Încercăm să ne asigurăm că toate feedback-urile clienților sunt tratate corect și consecvent și sunt înregistrate în mod corespunzător. Sunt binevenite orice sugestii pe care le faceți despre cum ne putem îmbunătăți serviciile. Vă rugăm să ne scrieți la contact@procasa.md sau prin poștăla  RH Group Services Limited, folosind adresa furnizată la începutul acestor Termeni sau să ne contactați aici. Ne propunem să recunoaștem toate feedback-urile clienților.

Vă mulțumim că ați vizitat Portalul Imobiliar Pro Casa.

Compare listings

Comparaţie